Lige til indholdet
Den varmeste giveaway

Den varmeste giveaway

Hos Mystershirt brænder vi ikke kun for fodbold, men også for at skabe et trygt sted for alle børn og unge. Vores engagement i denne mission stammer fra det faktum, at størstedelen af ​​vores teammedlemmer selv er unge mennesker. Aktivt bidragende stræber vi efter at støtte medunge i at vokse op i et miljø, hvor de føler sig trygge og har mulighed for at tage tillidsfulde skridt og gøre deres drømme til virkelighed.

 

Mystershirt og The Warmest Week

Under The Warmest Week of 2023 optændte Mystershirt ikke kun i fodboldens verden, men også med at støtte unge mennesker, der vokser op uden bekymringer. I år deltog vi aktivt i The Warmest Week, hvor vi donerede €0,50 pr. deltagelse i vores Warmest Giveaway til denne velgørende organisation.

(Den varmeste uge er VRTs solidaritetskampagne, som arrangeres årligt i ugen før jul, fra 18. til 24. december.)

 

Resultatet? På kun 24 timer deltog ikke færre end 2.238 fodboldfans i vores kampagne, hvormed vi kunne overrække en imponerende check på 1.119 euro til De Warmste Week i Brugge. Dette beløb vil bidrage til det samlede indsamlede beløb på 8.790.633 euro under The Warmest Week 2023, specifikt beregnet til at støtte en opvækst uden bekymringer.

 

En sikker fremtid for unge

Hos Mystershirt tror vi stærkt på at skabe et miljø, hvor unge mennesker kan trives uden at skulle bekymre sig. Gennem vores aktive engagement i The Warmest Week har vi ikke kun ydet økonomisk støtte, men også skabt opmærksomhed om vigtigheden af ​​en tryg barndom for ethvert barn.

 

Vi er overbeviste om, at det at give unge mennesker mulighed for at vokse op i et positivt miljø vil påvirke ikke kun deres nutid, men også deres fremtid positivt. Ligesom vi tog iværksætterskridt og forfulgte vores drømme i en ung alder, stræber vi efter at udvide disse muligheder også for andre unge.

 

Tak til vores fællesskab

Vores mission om at skabe et sikkert sted for alle børn og unge ville ikke være mulig uden den utrolige støtte fra vores samfund. De 2.238 fodboldfans, der deltog i vores Warmest Giveaway, har ikke kun hjulpet med at skaffe økonomisk støtte, men også spredt opmærksomhed om dette vigtige emne.

 

På vegne af hele Mystershirt-teamet vil vi gerne udtrykke vores oprigtige tak til alle, der har deltaget og bidraget til at skabe en mere tryg fremtid for unge.

 

Mod en sikker fremtid

Mystershirt er fortsat engageret i en sikker fremtid for alle børn og unge. Vi er forpligtet til aktivt at bidrage til initiativer, der fremmer unges trivsel, og vi ser frem til flere muligheder for at engagere vores samfund i denne vigtige mission.

 

Sammen kæmper vi for et trygt sted, hvor unge kan vokse op uden bekymringer, og Mystershirt vil fortsat bidrage til en positiv forandring i de næste generationers liv. Tak for jeres støtte og samarbejde mod en tryg fremtid for alle børn og unge. 🔥

Handling

100% Authentieke Shirts
Goedkoopste van iedereen
Bestel vandaag = morgen verzonden
30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE We garanderen dat je het geweldig vindt, of je krijgt je geld terug. Zonder vragen.
Shop nu, betaal later met Klarna
2 jaar garantie
Wereldwijde verzending
UNBOX JOUW MYSTERY BOX MET JE VRIENDEN
Ontdek voetbalshirts waarvan je niet wist dat ze bestonden
Bouw de ultieme voetbalshirtscollectie
Holografisch Leer Een revolutionair materiaal betreedt het toneel: holografisch leer.
Creatieve Content Verrijk je contentcreatie op een geheel nieuwe manier.
Foto-Reflectieve Effect Ervaar de nieuwe dimensie in sport: foto-reflectief effect.